25/09/2008

Back in Finland/ Takaisin Suomeen


Life can be really hard. One of the worst things is to fly away from BAires. It just sucks. But see you soon again Mi Buenos Aires Querido!
Takaisin Suomeen ja suoraan sorvin ääreen. Jet Lagista ei tietoakaan!  Tampereen MaailmanTangoFestivaali pyörähti käyntiin konserteilla ja alkeistunneilla. Viikonlopun tunnit menivät mukavasti ja erityisesti ohjattu practica tuntui olevan erityisen hauska ja hyödyllinen. Konsertit olivat myös hienoja ja yleisöäkin oli enemmän kuin viime vuonna. 
Suurin yllätys koko festivaaleilla oli ehdottomasti iltabileet. Telakalla piti olla tavallinen milonga, mutta eihän siellä voi oikeasti tanssia sen lattian takia. Lattia on muutaman neliön kokoinen ja perunapelto on suhteellisen tarkka kuvaus laadusta. Mutta mitä vielä! Porukka diggasi Simonin ja Marian vanhoja rahisevia Gardeleita, alternativea ja muuta ihan kybällä! Lattia oli ajoittain täynnä enemmän ja vähemmän tangoa tanssivia pareja tai henkilöitä. Mahtava meininki! 
Klubilla taas oli tarkoitus olla elektrobileet. Niin siellä olikin, mutta suureksi yllätykseksi mustiin pukeutunut pitkätukkainen nuoriso diggasi eniten 40-luvun Miguel Caloa ja Ricardo Tanturia! Eihän siellä oikein itse mahtunut tanssimaan, mutta oli siistiä nähdä miten Tavallinen Nuoriso pogoili Troiloa!

No comments: