15/09/2009

Maailmantango-festivaali Tampereella 18.-20.9.2009

Hahaa!!! Jos ette vielä ole aloittaneet Maailmantango-festivaalin juhlintaa upean esiohjelmiston parissa, niin liity joukkoomme perjantaina! Perjantaina klo 18 pyörähtää käyntiin pääohjelmisto upealla Tango Vienton konsertilla!!! Viulisti Mervi on rakas ystäväni, joka soitti myös meidän häissämme!
Perjantai-iltana aloittaa Orquesta La Milonga Klubilla klo 22.30, ja konsertin jälkeen milonga jatkuu Telakan yläkerrassa! Tänä vuonna lattiassa ei koloja!!! Dj Maria de Buenos Aires soittaa parasta mahdollista perinteistä ja e-niin-perinteistä tanssimusiikkia tangon ystäville!

Ja jos et ole vielä ilmoittautunut tanssikursseille, niin tee se nyt!!!!! Lauantaina ja sunnuntaina pidetään argentiinalaisen tangon tunteja alkeista edistyneisiin!!! Pasi y Maria opettaa jatkotasoa ja edistyneitä kumpaakin ryhmää kaksi oppituntia päivässä, ja tähtivieras Isolde Kanikani samoin!!!
Kaiki opettajat keskittyvät tanssittavaan sosiaalitangoon!!! Jokainen meidän tuntimme on erikseen oma kokonaisuutensa, mutta kaikki tunnit yhdessä muodostavat jatkumon ja monipuolisen kokonaisuuden. Vaikka tunneilla on eri nimet ja teemat, on jokaisen tunnin ytimessä kontakti, musikaalisuus, improvisaatio ja sosiaalisuus! Tarkka tuntiohjelma täällä!!! Kaikilla tunneilla on ymmärtääkseni vielä tilaa, mutta ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Haluamme pitää ryhmät sopivan pieninä ja opetuksen henkilökohtaisena.

Ja sitten ne bileet jatkuu... Lauantai-iltana Tangarte ja Dj Kristian!!!

No comments: