28/10/2008

Syvällisiä ajatuksia Megaleirin myötä/ Jyväskylän tangoviikonloppu peruttu/ Ilmoittaudu Bergunin tangoviikolle!!!!!

Kiitokset kaikille Megaleiristä!!! Oli hieno viikonloppu! Argentiinalaisen tangon ryhmissä oli paljon ihmisiä, innokkaita lavatanssijoita joille tangon salat avautuivat entistä paremmin!!! Ilmeisesti unelmamme siitä, että argentiinalainen tango olisi osa suomalaista lavatanssikulttuuria, on toteutumassa!
StadiTanssii -yhdistys tekee hienoa työtä yhdistäessään salsan, lavatanssin, argentiinalaisen tangon ja tänä vuonna vielä kansantanssin samalle leirille. Ihmiset tutustuvat toisiinsa, ryhmät sekoittuvat ja lajit tulevat tutuiksi, ja kaikkein parasta on se että bileissä on taas entistä monipuolisempaa ja ihanampaa musiikkia ja osaamme tanssia sitä kaikkea! Voimme tanssia musiikkia siihen virallisesti sopivalla lajilla tai sitten omalla lajillamme tyyliä vaihtaen. Tai sekoittaen kaikkea! Loppujen lopuksi kaikki tanssi on yhtä. Ja kaikkien tanssien äiti on fusku. Sanoo Maria.

Lopuksi vielä surullinen uutinen: JYVÄSKYLÄN VIIKONLOPPU 1.-2.11. ON PERUTTU. Oli tullut liian vähän ilmoittautumisia, ja Tanssin Taikaa ry päätti peruuttaa kurssin. Pahoittelumme niille jotka olivat ilmoittautuneet! Olisimme mielellämme opettaneet teitä! Nyt ei auta muu kuin lähteä meidän kanssamme SVEITSIIN BERGUNIIN 24.-31.1.2009!!!!!!!!!!!!!! Tunnelmoi viime vuoden kuvien parissa ja ilmoittaudu!!!!!

EDIT: Jyväskylään on sovittu UUSI VIIKONLOPPU ensi keväälle 21.-22.3.2009!!! Laita nyt jo kalenteriisi!!! Milonga lauantaina!!!

No comments: