06/06/2008

Tien päällä taas.../ On the Road again...


Huomenna se taas alkaa, kesän reipas kiertoajelu! Aloitamme hengaamalla muutaman päivän Helsingissä, keskiviikkoon asti. Jos et ole vielä varannut yksäreitä, nyt on siihen vielä mahdollisuus. Tällä kertaa emme pidä ryhmätunteja tai milongaa, mutta seuraavalla kerralla sitten taas La Tortuga. 11.6. lähdemme Wuppertaliin ja riemuitsemme ja esiinnymme kuuluisassa milongassa lauantai-iltana ja opetamme sunnuntaina. Ja tietysti hengaillaan kulmilla ja tavataan kavereita...
16.6. maanantaina palaamme Helsinkiin yhdeksi yöksi ja tiistaina sitten Göteborgiin. Ehdimme hengailla sielläkin pari päivää ennenkuin tapaamme jälleen suosikki-maestromme, Gustavon ja Giselle Annen sekä Eugenian TangoCampissa. Ruotsin TangoCamp on kyllä kallis mutta totisesti hintansa väärti. Loistavat puitteet, opettajat ja milongat!
Maanantaina 23.6. palaamme jälleen pariksi päiväksi Helsinkiin (jos kaipaat kesäyksäreitä, ota yhteyttä), ja sitten Dusseldorfiin toiseen Tangocampiin. Sieltä palaamme jälleen maanantaina, ja jatkamme suoraan Joensuuhun illaksi. Tiistaista Perjantaihin opetamme ja biletämme susirajalla (Tervetuloa kaikki!!! Pinokin tulee!).
Perjantaina 4.7. sekä launataina 5.7. esiinnymme 2x15minuuttia Kuopion ViiniJuhlilla. La ja Su on myös tunteja, joten sinne vain kaikki suoraan Joensuusta!
...ja sitten pari viikkoa lomaa...!

Tomorrow we'll be on the road again, nice and recreational Summer Tour! We'll stay couple of days in Helsinki and we are available for couple of more private lessons. This time there will be no group classes or milonga, but next time then. On Wednesday the 11th we'll travel to Wuppertal to celebrate and perform in the Famous Milonga on Saturday and to give classes on Sunday.
On Monday the 16th we'll be back in Helsinki for one day, and on Tuesday we'll be in Gothenburg and again in Tylosand for TangoCamp rest of the week. And we'll meet again our favourite Maestros Gustavo, Giselle Anne and Eugenia!
On Monday we are back again for a few days in Helsinki. If you are up to some SummerPrivates, just give us a call. On Friday the 27th we'll hit the Dusseldorf TangoCamp for the weekend. On Monday we'll travel to Joensuu with Pino and teach there from Tuesday the 1st til Friday the 4th.
Directly from Joensuu we'll drive to Kuopio, where we'll perform on Friday and Saturday evening 2x15minutes show in Kuopio WineFestival. Also, on Saturday and on Sunday there will be workshops for several levels.
...and then holiday for two weeks...!!!

No comments: