29/04/2006

Buenos Aires 15.3.-5.6.2006

Terveiset Argentiinasta!
Kolmen kuukauden matkamme Buenos Airesiin on jo ohittanut puolivälin. Päivät kuluvat lentäen treenatessa, espanjan tunneilla, praktikoissa, päivällisillä ja milongoissa. Yritämme edelleen turhaan sovittaa aikatauluumme ensimmäistä tangovapaata päivää.
Syksy on jo saapunut ja osa lehdistä kellastunut, mutta lämpötila on edelleen mukavaa Suomen tasoa, 20-25 astetta.
Saavumme Suomeen kesäkuun kuudentena. Suomen tangokesämme alkaa opetusten osalta Oulussa (ensimmäinen yhteinen kurssimme Oulussa!!) Patelan Honkapirtillä 17.- 18.6., jolloin on kaksipäiväinen alkeiskurssi sekä edistyneiden workshop lauantaina (17.6) iltapäivällä. Ilmoittautuminen on jo alkanut, joten laittakaa viestiä jos olette tulossa!
Heinäkuun alussa (1.-7.7.) opetamme Joensuun tanssileirillä yhdessä mm. Martinin ja Claudian kanssa. Siellä on odotettavissa hieno viikko (eikä vain arg.tangon osalta)!
Heti Joensuun jälkeen (7.-8.7.) matkustamme Nurmoon (tai Seinäjoelle) ja heittäydymme Tangomarkkinoiden Huumaan. Tarkempi aikataulu ja ohjelmat joko täältä blogistamme tai järjestäjiltä kevään aikana.
Heinäkuun lopussa 27.-30.7. Amigos del Tango järjestää kesäleirin Heinolassa. Meidän lisäksi kauniiseen kesäiseen Heinolaan saapuu todennäköisesti kaksi ulkomaalaista opettajaparia, joten siellä on runsaasti laadukasta opetusta ihan alkeista hyvinkin edistyneille tanssijoille. Sekä tietenkin milongoja ja show-esityksiä! Katso www.amigosdeltango.fi.
Toukokuun aikana lisätietoa sekä Patelan viikonlopusta että muista tapahtumista! Pysy linjalla ja muista treenata kävelyä ja ochoja!

No comments: